Groepsreizen – Retreats

Bijzondere retreats op inspirerende plaatsen

Retreat betekent ‘terugtrekken’ en wordt van oudsher toegepast als we op zoek zijn naar meer verbinding met onszelf. Het is een periode waarin je rust opzoekt, weg van de dagelijkse drukte, verplichtingen en gejaagdheid. Evenzeer doen we tijdelijk, bewust, zoveel mogelijk afstand van afleidingen en prikkels zoals gsm, sociale media, internetverkeer. Er ontstaat nu ruimte om te reflecteren, om meer rust en ruimte toe te laten en te ervaren. Je zal nu vanuit meer verstilling dieper kunnen contact maken met jezelf. In onze retreats groepsreizen is er volop ruimte voor ‘jou alleen’ alsook voor de ontmoeting met gelijkgestemden. Rust ga je zowel in je fysieke lichaam ervaren alsook in je geest.

Ontlaad je van spanning en overmatige stress, laad je op met nieuwe levensenergie en laat los wat je niet meer dient.

Reizen Zuid Frankrijk

Meer info

Holistisch programma met persoonlijke groei

Zet je lichaam in beweging en breng je hoofd in rust.

Boeiende reis naar binnen en buiten met life coaching

Onze doelgroep bestaat uit mensen met interesse in een gezonde levensstijl en persoonlijke ontwikkeling. Ze zijn leergierig en hebben vertrouwen dat het stimuleren van ons zelfhelend vermogen onze gezondheid verbetert. Ze maken graag verbinding met de natuur, zingeving en verdieping.

Leer jezelf beter kennen, vind de weg naar wat jou gelukkig, blij en gezond maakt. Ruim innerlijke obstakels en belemmerende factoren op die jouw ‘goed gevoel’ onderdrukken. 

Groepsreizen met All inclusive pakket

Total wellbeing waarin jij centraal staat

Scroll naar boven

Welkom bij Evieve

het Therapie platform
van praktijk Adamas