Vakantie Frankrijk – retreat

Ontdek het authentieke Boeddhisme te Zuid Frankrijk

Een unieke levenservaring wacht op je! Ga jij mee?

Druk de pauzeknop in en creëer ruimte voor jezelf. Dompel je onder in een fascinerende levenservaring. In deze bijzondere retreat leef je immers deels tussen de monniken. Verrijkende gesprekken, wandelingen en inzichten kunnen jouw deel zijn net als langdurige vriendschappen. Kom op adem, ontspan, geniet van elk moment!

"Genieten van elk moment, onthaasten, het leven ontmoeten in al zijn facetten"

Dit open, zeer modern en volgens de regels van Feng Shui gebouwd klooster is gelegen in een oase van rust tussen de wijdse velden. Er verblijven enkele tientallen monniken uit de ganse wereld wat leidt tot verrijkende ontmoetingen en conversaties. Tevens verblijven er een 25tal jonge mensen die enkele jaren uittrekken voor studie van het Boeddhisme. Het is een fantastische plek voor absolute rust, om te herbronnen en helemaal tot jezelf te komen. Je bent op elk moment volledig vrij je te begeven doorheen het klooster, de Gompa (studiezaal) of tuinen. De vegetarische warme maaltijden zijn met liefde en grote zorg bereid. Ze zijn bovendien erg lekker. We hebben er onze eigen ruimte voor onze cursussen.

Zet je lichaam in beweging en breng je hoofd in rust

In deze Evieve groepsreis brengen we je terug naar de basis van ons bestaan en dit is leven op een ontspannen wijze. Je krijgt een duidelijke handleiding om net vanuit meer evenwicht tussen actie en rust je leven op orde te zetten. Je krijgt inzicht in de wederkerende patronen waarom bepaalde zaken of mensen net jou stress en druk(te) bezorgen. Je leert vervolgens hoe je dagdagelijks stress kan verminderen én beter kan omgaan met stressvolle omstandigheden. Je leert technieken om je gedachten meer te ordenen en praktische oefeningen dewelke rust brengen in je hoofd. Je nieuwe, meer evenwichtige levenswijze met inhoudelijk een staat van innerlijke rust zal je algemene gezondheid snel ten goede komen.

Aanbod en activiteiten

Heerlijke plek met me-time om tot jezelf te komen

Zet je neer, leg de haast af en laat de stress van je afglijden. Pak een drankje, lees een boek, maak een wandeling of neem de tijd om te rusten. Zet je innerlijke motor ‘on hold’ en leer de kunst van ‘geen actie’. We nodigen je uit om werkelijk elk moment te genieten van deze vakantie retreat.

* Door COVID19 hebben we nog geen concrete datum, geef hier je naam en email op en we nemen contact met je op zodra de datum definitief is.

DEELNEMERS VERTELLEN

Praktisch

Wat is inbegrepen?
  • Alle door Evieve geplande evenementen
    • Alle maaltijden, dranken (geen alcohol) en tussendoortjes
  • Alle overnachtingen
Logies en kosten

We verblijven in een uiterst charmante gîte de France voorzien van alle comfort op slechts enkele km van het klooster. Je kan zowel in een 1 persoonskamer (met toeslag) verblijven of in een tweepersoons.

Faciliteiten : grote tuin met terras, veranda, zwembad en jacuzzi

All in programma op basis van 2 persoonskamer met gedeelde badkamer 

All-in programma op basis van 1 persoonskamer met eigen badkamer 

Bij aanmelding langer dan 2 maanden vóór aanvang van de retreat geldt een early-bird korting van € 75

Extra’s

1-persoonskamer: beschikbaar met eigen sanitair. Mits toeslag.

Vliegticket en annuleringsverzekering

De bestemming is vlot bereikbaar via een autoreis, treinreis of met het vliegtuig. Reisticket, reis-/annuleringsverzekering en evt. autohuur regel je zelf en zijn niet bij de prijs inbegrepen.

* Door COVID19 hebben we nog geen concrete datum, geef hier je naam en email op en we nemen contact met je op zodra de datum definitief is.

Scroll naar boven

Interesse in deze retreat?

Vul je gegevens in en we houden je op de hoogte zodra we een concrete datum hebben. Door gebruik te maken van dit contactformulier kom je in aanmerking voor de early-bird korting.

Welkom bij Evieve

het Therapie platform
van praktijk Adamas