Over ons

Onze Evieve relaxatietrajecten brengen je terug naar de ware aard van de mens : ‘ont-spanning’. Evieve staat voor ‘volop leven’ zodat je met meer rust, inspiratie én kracht in het leven staat. Het is een uitnodiging voor een meer bewuste levenswijze. Evieve reikt je kennis, inzichten, oefeningen en technieken aan om beter om te gaan met de alledaagse druk(te), prikkels, moeilijke levensfases en tegenslagen.  

Het Evieve groeitraject is een bundeling van onze  levenservaringen, coachings, opleidingen en ervaringen uit onze gezondheidspraktijk Adamas. Evieve staat voor ‘volop leven’ zodat je met meer rust, inspiratie én kracht in het leven staat. Ga vanuit meer ontspanning,  met meer aandacht bewuster leven. Evieve biedt je kennis, inzichten en handvaten om beter om te gaan met moeilijke levensfases en tegenslagen. Evieve ontluikt je innerlijk potentieel om in elke situatie de helderheid te bewaren en de juiste oplossing te vinden.
Eliane

Eliane

"

Na een achtergrond van vele jaren bedrijfservaring in loondienst, vnl admin functies en management assistente, heb ik na aanhoudende fysieke klachten en latere burn out besloten om het roer om te gooien en me volledig toe te leggen op het begeleiden van mensen.
In 2004 startte ik met shiatsu, mijn eerste opleiding. Daarna volgden aromatherapie, voetreflexologie, stoelmassage en relaxatie. Zelfreflectie en (jaar)cursussen in zelfontwikkeling (energetisch lichaamswerk, meditatie en visualisatie, healing, dans, Tao en Tantra, stem en klank …) gaven me nieuwe inzichten en verdieping in het leven.
Ik ervaar het leven als een boeiende reis, ruimte om nieuwe dingen te leren… tijd om te genieten. Mijn eerste weg was een shiatsu-opleiding. Deze therapie leerde me wat het is om aan te raken en om aangeraakt te worden. Bovendien bracht deze holistische visie mij ook het inzicht dat kijken naar de mens in zijn totaliteit de enige duurzame weg is naar een vreugdevol en gezond leven.
In combinatie met de opleiding tot Professional Coach en Master in Systemisch Coachen kan ik mijn passie tot uiting brengen : mensen op een liefdevolle ondersteunende manier begeleiden, hen inzicht geven in de problematiek en hun mogelijkheden zodat ze (terug) stralend in het leven kunnen staan

Ik sta even stil, en dat is een hele vooruitgang.

"

In mijn sportcarrière op hoger niveau vond ik passie, mentale veerkracht, doorzettingsvermogen, succes …. maar lag tevens mijn valkuil. Abrupt werd mijn carrière op 29jr afgebroken. Het leven plaatste me aan de ‘zijlijn’. Dit was de kans om mijn leven onder de loep te nemen. Conclusie was dat mijn lichaam uitgeput was van een niet aflatende, jarenlange competitieve trainingsgeest.
Overmatige stress ervaarde ik tevens in mijn professionele loopbaan. Ik miste de ruimte om inhoudelijk, duurzaam kwalitatief werk af te leveren. Het gemis aan voldoening liet me besluiten dat na 26jr loondienst het tijd was voor een nieuwe start in 2008.
Mijn verlangen tot een meer evenwichtige, bevredigende en ontspannen levenswijze bracht me bij Oosterse geneeskunde en gezonde voeding (macrobiotiek). Er volgden opleidingen tot gezondheidstherapeut,  natuurvoedingsconsulent en scholing in YOGA, ademhalingstherapie, Life Coaching. Meerjarige trajecten in TAO en tantra zorgden voor verdieping in persoonlijke ontwikkeling. Retraites in een buitenlands boeddhistisch klooster waren een verrijking als studie van onze geest, meditatie en het Tibetaans Boeddhisme.
Als coach en gids op je levenspad haal ik veel voldoening uit het beste in jou naar boven te halen, jouw volledig potentieel te ontluiken en je gezondheid te boosten. Openhartigheid, enthousiasme, respect en authenticiteit weerspiegelen zich doorheen mijn begeleidingen. Als leerling blijf ik zeer geboeid Oosterse gezondheidsstromingen bestuderen en me verdiepen in de kunst van een betekenisvol leven. 

Rony Adamas

Rony

Scroll naar boven

Welkom bij Evieve

het Therapie platform
van praktijk Adamas