Leven als HSP

Achtergrond

Je hebt vernomen dat je hoogsensitief bent, en wat nu ? Schuld dit nieuws je door mekaar of kijk je net uit om de voordelen van HSP voortaan toe te passen ? Je voelt spanningen veel eerder aan dan iemand anders zonder echter er altijd de vinger op te kunnen leggen. Toch is je gevoel juist. Je voelt je ongemakkelijk bij druk(te), hectische omstandigheden en lawaai. Je bent gevoelig aan overprikkeling en je hebt nood aan rustpauzes.  

Het is duidelijk dat ook je gevoelswereld zich op een ander niveau afspeelt. Jouw empathie is een belangrijke metgezel waarop je misschien nog niet altijd durft te vertrouwen. Tevens voel je wel degelijk aan dat jouw energie niet onbegrensd is en soms als het ware ‘lekt’. Het leven zal je uitnodigen tot het stellen van duidelijke grenzen, maar hoe doe je dat zonder iemand te kwetsen of te schofferen ?

Mogelijks heb je door de hoogsensitiveit  onbeantwoorde vragen ivm jouw liefdesrelatie. Je leven als HSP is absoluut fijnbesnaard. Het vraagt de nodige inzichten en vertrouwen in jezelf om je leven dagdagelijks ontspannen en comfortabel te leiden.  

Comfortabel leven als HSP

Laat nu net jouw begeleider eveneens hoogsensitief zijn. Je zal je dus op elk moment begrepen voelen, gehoord worden en je mag uitkijken naar een boeiende ervaringsgerichte coaching! Ons EVIEVE 1 op 1 coachingstraject zal je vanaf de eerste sessie glashelder inzicht bieden in je relatie met HSP. Je zal leren de signalen van je lichaam beter te herkennen. Je zal tools ontwikkelen dewelke je afschermen van de overprikkeling. We leren jou op een correcte manier grenzen te stellen en je energie te bewaren. Door het diepere zelfinzicht ga je aan de slag met de ontwikkeling van jouw fijngevoelige gevoelswereld. 

EVIEVE schept helderheid in jouw leven en laat je genieten van de onmiskenbare voordelen van HSP. Je zal merken dat afgestemde activiteiten zoals YOGA, relaxatie of meditatie een bijzondere match zijn. 

Scroll naar boven

Welkom bij Evieve

het Therapie platform
van praktijk Adamas