Individuele begeleiding

23 privé sessies 60', stap voor stap begeleid door 2 ervaren coaches.
Therapie met bewezen resultaten. Met Nazorg

Voordelen en inhoud

23 individuele sessies (60′)

Deze zorgen voor een gepast ritme en structuur waarin de nodige dynamiek aanwezig is voor het bekomen van de beoogde evolutie.

Doordachte coaching en lichaamswerk

Dit is geen standaard pakket, maar vanwege de intensiteit en diepgang een doordachte training op maat.

Gunstige impact op korte én lange termijn

Dit coachingstraject voor persoonlijke ontwikkeling biedt je de mogelijkheid om de inhoudelijke stappen af te leggen in een beperkte periode van 5 maanden.

3 extra troeven

Online video ondersteuning tijdens en 2 md na het traject

Persoonlijke ondersteuning buiten de geplande sessies

2 terugkom sessies (60’) binnen 4 maanden na het traject.​

Alles onder 1 dak: Therapie én lichaamswerk

Deze 6 stappen doorlopen we samen

Stap 1 : Alle tijd en ruimte voor jouw verhaal

Je bent verzekerd van een luisterend oor, zonder oordeel en dit in een veilige omgeving. We nemen de tijd om tot een grondige analyse te komen van jouw problematiek. Op basis van de bevindingen krijg je inzicht in de opbouw van jouw persoonlijk traject.

Stap 2 : Verlichten van zichtbare symptomatische klachten

In een eerste fase geven we prioriteit aan het verlichten van deze klachten. Dit is voor ons én voor jou echter niet voldoende. Om tot een significante verbetering te komen is het essentieel om dieperliggende oorzaken van jouw klachten te onderzoeken.

Stap 3 : Oorzakelijke aanpak en inzichten – Life Coaching

In deze fase gaan we op zoek naar onderliggende triggers, overtuigingen en beperkingen dewelke aan de oorsprong liggen van je klachten. Life coaching brengt je bij nieuwe inzichten in patronen dewelke je ongemakken in stand houden. Je leert technieken die fundamenteel jouw situatie zullen verbeteren.

 
Stap 4 : Meer rust, meer vitaliteit, meer veerkracht. Meer stroming in jouw leven

Jouw lichaam én hoofd weer tot rust brengen via op maat afgestemde oefeningen en technieken. We halen de gejaagdheid, dagelijkse stress en diep gewortelde spanningen uit je lichaam. We leren je het leeglopen en de roofbouw op je lichaam te stoppen. Je leert bewuster om te gaan met de reeds opgebouwde energie en je lichaam herstelt. Je maakt kennis met oefeningen met revitaliserende invloeden.

Stap 5 : Je evolutie in de praktijk omzetten

Je hebt tijdens dit traject nieuwe vaardigheden ontwikkeld om sneller oude patronen te herkennen. Je hebt technieken geleerd om je doelen te bereiken en om je gezondheid op elk domein te verbeteren. Blokkades en belemmerende overtuigingen ruimen plaats voor meer verbondenheid met jezelf. Je leeft meer vanuit jouw eigen kracht en je durft zelf richting te geven aan jouw leven.

Stap 6 : Jouw persoonlijk nazorgprogramma concreet in handen

Ons coachingstraject is een periode die je ruimte biedt om je leven op orde te zetten. In je bagage zit een waaier van waardevolle technieken en tools ter preventie van herval. Na het traject heb je 4md online onbeperkt toegang tot ondersteunende oefeningen. Inclusief 2 terugkomsessies binnen 4 maand.

Prijzen

Particulier

1695 incl. btw
  • 23 privé sessies 60'
  • Vanaf dag 1 extra online video ondersteuning
  • Nazorg : 2 terugkom sessies

Business

1950 excl. btw
  • 23 privé sessies 60'
  • Vanaf dag 1 extra online video ondersteuning
  • Nazorg : 2 terugkom sessies
Scroll naar top