Weinig zelfvertrouwen & onzeker

PROBLEMATIEK

Je herkent jezelf in het wederkerende patroon van een afwachtende houding. Je fungeert veelal als toeschouwer dan deel te nemen aan het debat. Je eigen mening is ‘ondergeschikt’ aan deze van de andere. Je verkiest een ‘meevolgende’ houding aan te nemen in plaats van jouw visie kenbaar te maken.

Je bent geoefend in je ‘onzichtbaar’ op te stellen zodat jouw mening hopelijk niet gevraagd wordt. Je voelt je ongemakkelijk om meer betrokken te worden en het voortouw te nemen. Je bent overtuigd dat de visie en kennis van anderen waardevoller is. Je houding lijkt wat meer vastgeroest in de voor jou gekende veilige ‘comfortzone’, aan de zijlijn. Je houdt meer van het ‘pleasen’ van de ander dan op te komen voor jouw waarheid. Het is moeilijk om knopen door te hakken en doortastende beslissingen te nemen door de hoge mate van onzekerheid en twijfel. Er is een gemis aan ‘onwrikbaar’ geloof in jouw mogelijkheden én talenten. Je humeur en zelfvertrouwen kunnen afhankelijk zijn van het al dan niet verkrijgen van positieve bevestigingen van personen rondom jou. 

DIT IS JOUW 1 OP 1 EVIEVE TRAJECT

Dit individueel 1 op 1 EVIEVE coachingstraject voor persoonlijke ontwikkeling gaat jouw oer-vertrouwen een boost geven. Via een duidelijke analyse van de oorsprong van je lager zelfvertrouwen krijg je meer inzicht in jouw onzekerheid. Tegelijk zal er meer rust optreden doordat er meer begrip en inzicht ontstaat. Via systemisch coachen leggen we de verbanden duidelijk die je onzekerheid en lager zelfbeeld in stand houden. Eénmaal we de onderliggende patronen aan de oppervlakte hebben gebracht richten we ons volop op het versterken van jouw innerlijke kern. Zodoende ga je opnieuw meer initiatief durven nemen, je daadkrachtiger opstellen en neem je vervolgens de leiding van jouw leven over. Je wordt innerlijk krachtiger, energierijker, blijer. 

Boost je zelfvertrouwen, zit merkelijk beter in je vel en kijk met vertrouwen naar de toekomst. EVIEVE is jouw uniek traject naar een significante gunstige én blijvende verandering in jouw leven! Neem je de handschoen vandaag op ?

Scroll naar boven

Welkom bij Evieve

het Therapie platform
van praktijk Adamas