Migraine en fysieke pijn

PROBLEMATIEK

Pijn is helaas vaak aanwezig in je leven, mogelijks soms zelfs onder een dominante vorm. Het maakt je moe en vaak moedeloos. Door zijn prominente aanwezigheid overheerst hij je leven en kan je nog moeilijk echt genieten. Veelal onbewust treedt er een verhoogde spanning en stress op, tot diep in de spieren. Hoofdpijn en migraine krijgen lang niet altijd de aandacht evenredig met de klachten.

Je wordt alerter voor elk signaal dat kan wijzen op pijn. Je hebt het gevoel dat je leefwereld kleiner wordt. Je sociale contacten verminderen en je krijgt het moeilijk om je gevoel te delen en een uitlaatklep te vinden. Je wil immers liever anderen niet ‘belasten’ met je verhaal of in herhaling vallen.

Psychisch is het soms moeilijk. Je voelt je schuldig t.o.v. je gezinsleden want leuke uitjes worden dikwijls afgelast. Je houding is verkrampt, je durft geen risico’s te nemen want wat als de pijn nog verergert. Je voelt je eenzaam, moedeloos, er treden vlagen van depressie op. Je hebt het gevoel in een neerwaartse spiraal te zitten. Je leven zet zich door, echter met de handrem opgetrokken.  

DIT IS JOUW 1 op 1 EVIEVE TRAJECT

Ons EVIEVE persoonlijk therapietraject biedt je een absolute veilige bedding voor jouw verhaal. Migraine en fysieke pijnen krijgen lang niet altijd de warme aandacht die ze zeer zeker nodig hebben. We leren je om, hoe moeilijk soms ook, meer vanuit aanvaarding van wat op dit moment is naar het leven te kijken zodat de leegloop van aanwezige energie stopt. Meer aanvaarding betekent echter geen berusting. In onze rugzak zitten waardevolle technieken en praktische oefeningen uit diverse authentieke gezondheidsstromingen dewelke we aanwenden om verlichting te brengen in je klachten. Onze ruime ervaring op het vlak van coaching en therapie zetten we helemaal in teneinde je uit deze negatieve spiraal te halen.

Geef je klacht(en) en bijhorende emotie(s) ruimte en ontvang de broodnodige healing. Leg nu volop je focus op jouw toekomst en op een betere gezondheid! Hartelijk welkom bij jouw uniek EVIEVE traject.

Scroll naar boven

Welkom bij Evieve

het Therapie platform
van praktijk Adamas