CVS – Chronisch vermoeid

Bij CVS ervaar je een vrijwel latent aanwezige vermoeidheid. Het is nog moeilijk voor te stellen dat je bruist van energie. Je wilskracht in je hoofd is er nog om graag wat meer te doen maar het lichaam geeft je andere signalen. Opstaan kost moeite en veel ontbijt eetlust is er niet. Je hebt niet zoveel trek in de maaltijden omdat de maag ‘belast’ voelt. Je begint de dag niet uitgerust of opgeladen. Veelal kamp je met letterlijk en figuurlijk zware benen.
Sommige dagen gaat het beter met de vermoeidheid en dan ga je er ook iets steviger tegenaan. Je eet dan ook beter en je humeur is vrolijker. De volgende dag gaat het echter weer wat minder goed en kan je depressieve kenmerken vertonen. Je kan je emotionele toestand moeilijk inschatten en huilbuien kunnen spontaan ontstaan. Je gaat meer en meer voorzichtig leven en je rolt langzaam in een meer teruggetrokken levenswijze, al is dit niet altijd je eigen keuze waar jij je goed bij voelt. Onderhuids is vaak nog wel de wens aanwezig om de spiraal van CVS of chronische vermoeidheid te doorbreken. Hoopgevend perspectief zou je met beide armen verwelkomen en kan je vertrouwen snel de goede richting opsturen.

Het Evieve traject leert je hoe, vanuit meer aanvaarding van de huidige situatie, aan de opbouw van je levensenergie kan gestart worden. Je krijgt technieken en inzichten om de roofbouw van energie te stoppen. We herstellen de energiestroming doorheen de meridianen. Je ontvangt recepten voor energierijke & aansterkende maaltijden. Je leert hoe je op een volstrekt natuurlijke wijze dagelijks nieuwe energie kan aanmaken én bewaren. We re-boosten je connectie met je eigen lichaam en we zullen je nauwgezet  begeleiden met de reintegratie van je gevoelswereld. Je leert deze nieuwe energie beter in te zetten en bewuster te leven. 

Scroll naar top