Chronisch moe – low energy

PROBLEMATIEK

Bij CVS ervaar je een vrijwel latent aanwezige vermoeidheid. Het is moeilijk om je nog voor te stellen dat je zou bruisen van energie. Je wilskracht in je hoofd is er nog om graag wat meer te doen maar het lichaam geeft je andere signalen. Opstaan kost moeite en veel eetlust is er niet. Je hebt niet zoveel trek in de maaltijden omdat de maag ‘belast’ voelt. Je begint de dag niet uitgerust of opgeladen. Veelal kamp je letterlijk en figuurlijk met ‘zware’ benen.
Sommige dagen draag je de vermoeidheid beter en dan ga je er ook iets steviger tegenaan. Je eet dan ook beter en je humeur is vrolijker. Tijdens de dag durft je energiepeil te schommelen waardoor je depressieve kenmerken kan vertonen. Je kan je emotionele toestand moeilijk inschatten en huilbuien kunnen spontaan ontstaan. Je gaat steeds voorzichtiger leven en je rolt langzaam in een meer teruggetrokken levenswijze.  Onderhuids is vaak nog de wens aanwezig om de spiraal van CVS of chronische vermoeidheid te doorbreken. Hoopgevend perspectief zou je met beide armen verwelkomen en kan je vertrouwen snel de goede richting opsturen.

DIT IS JOUW 1 op 1 EVIEVE TRAJECT

Ons EVIEVE individueel 1 op 1 therapie- en coachingstraject leert je hoe, vanuit meer aanvaarding van de huidige situatie, aan de opbouw van je levensenergie kan gestart worden. Eerste focus ligt op het behouden en niet langer leeglopen van het huidige energiepeil. Via deugddoend lichaamswerk en zachte bewegingsoefeningen herstellen we de energiestroming doorheen de meridianen. Je ontvangt recepten voor energierijke & aansterkende maaltijden. Je maakt kennis met interessante en boeiende technieken om tevens via gedachtentraining je gezondheid te ondersteunen. We leren je een waaier van oeroude energieversterkende oefeningen om op een volstrekt natuurlijke wijze dagelijks je lichaam én geest aan te sterken. Je leert deze nieuw opgebouwde energie vervolgens beter in te zetten en te integreren in een bewuste levenswijze. 

Laat je huidige klachten het begin zijn van een nieuw, evenwichtig en vervuld leven! Kijk uit naar jouw EVIEVE traject en start vandaag!

Scroll naar boven

Welkom bij Evieve

het Therapie platform
van praktijk Adamas