CVS – Chronisch vermoeid

Bij CVS ervaar je een vrijwel latent aanwezige vermoeidheid. Het is nog moeilijk voor te stellen dat je bruist van energie. Je wilskracht in je hoofd is er nog om graag wat meer te doen maar het lichaam geeft je andere signalen. Opstaan kost moeite en veel eetlust is er niet. Je hebt niet zoveel trek in de maaltijden omdat de maag ‘belast’ voelt. Je begint de dag niet uitgerust of opgeladen. Veelal kamp je letterlijk en figuurlijk met ‘zware’ benen.
Sommige dagen draag je de vermoeidheid beter en dan ga je er ook iets steviger tegenaan. Je eet dan ook beter en je humeur is vrolijker. Tijdens de dag durft je energiepeil te schommelen waardoor je depressieve kenmerken kan vertonen. Je kan je emotionele toestand moeilijk inschatten en huilbuien kunnen spontaan ontstaan. Je gaat steeds voorzichtiger leven en je rolt langzaam in een meer teruggetrokken levenswijze.  Onderhuids is vaak nog de wens aanwezig om de spiraal van CVS of chronische vermoeidheid te doorbreken. Hoopgevend perspectief zou je met beide armen verwelkomen en kan je vertrouwen snel de goede richting opsturen.

Ons Evieve coachingstraject leert je, hoe vanuit meer aanvaarding van de huidige CVS klachten, aan de opbouw van je levensenergie kan gestart worden. Je krijgt technieken en inzichten om de roofbouw van energie te stoppen. We herstellen de energiestroming doorheen de meridianen. Je ontvangt recepten voor energierijke & aansterkende maaltijden. Je leert hoe je op een volstrekt natuurlijke wijze dagelijks nieuwe energie kan aanmaken én bewaren. We re-boosten je connectie met je eigen lichaam en we zullen je nauwgezet begeleiden met de reintegratie van je gevoelswereld. Je koestert jouw her-nieuwd energielevel en zet deze in voor een evenwichtige levenswijze.  

Scroll naar top