Burn out & burn out klachten

PROBLEMATIEK

De meeste burn outs kondigen zich niet zichtbaar aan. Vaak ‘overkomt’ het mensen die een burn out niet voor mogelijk hadden gehouden. Het slaat dan ook in als een bom. Mensen uit de directe leefomgeving schrikken mee en er is niet meteen een pasklare oplossing voorhanden.
Je bent een hoog werkritme gewend. Je presteert vele werkuren en vaak lange dagen. Je vindt het geen probleem om werk mee naar huis te nemen en je stelt je loyaal t.o.v je werkgever op om na de kantooruren verder thuis door te werken. Je bent nagenoeg 24/7 beschikbaar.

Je voelt je wat ongemakkelijk om aan te geven dat er geen taken meer bij kunnen. Het valt je moeilijk om je grenzen aan te geven. Mogelijks heb je eerdere burn out klachten onder de mat gestopt. Het is moeilijk te aanvaarden dat je momenteel weinig levensenergie hebt. Wat gaan anderen van je denken ? Zullen collega’s je als zwak ervaren ? Zelfs wekelijkse boodschappen kunnen belastend zijn, net als een fysieke inspanning. Je begrijpt niet helemaal wat er precies gebeurt en je zou graag zo spoedig mogelijk herstellen. Schuldgevoel is niet ver weg.

DIT IS JOUW 1 OP 1 EVIEVE TRAJECT

In dit EVIEVE 1 op 1 coachingstraject reiken we je een op maat afstemde burn out coaching aan onder begeleiding van een ervaren burn out coach. Via nieuwe inzichten en onderzoek doorheen jouw levensloop leer je je huidige levensfase beter te begrijpen. Tal van adequate praktische oefeningen leggen een stevig fundament voor een bewustere levenswijze. Stap voor stap zal je energie herstellen en je zal leren hoe je grenzen aan te geven. Het ontwikkelen van zelf-zorg zal je leven op elk vlak verrijken. Je ontwikkelt tools & technieken ter preventie van herval.

Laat jouw burn out de start zijn van een nieuw leven, met meer evenwicht en met meer aandacht voor je eigen gezondheid. De beste dag is vandaag, start nu!

Scroll naar boven

Welkom bij Evieve

het Therapie platform
van praktijk Adamas