EVIEVE relaxatietraining voor meer innerlijke rust in lichaam én geest. Persoonlijke begeleiding max 8p. Wekelijkse les dinsdagavond.


Dompel je onder in de weldaad van deze relaxatietraining en ga meer ontspannen leven.  

Onze huidige tijdsgeest kenmerkt zich door een dagelijkse overprikkeling, onrust, gejaagdheid en grote drang naar competitieve situaties. Het gebrek aan ‘ruimte’ leidt tot een beklemmende druk en stress dewelke resulteert in overmatige fysieke en psychische spanning. Zo ontstaat er aanhoudende vermoeidheid, concentratiestoornissen, slecht slapen, fysieke klachten en mentale ‘moeheid’.

absolute rust

In deze wekelijkse training naar meer innerlijke rust ga je diep gewortelde spanning en stress leren loslaten om vervolgens vlotter met de veroorzakers van deze ongemakken te leren omgaan. Ervaar de weldadige invloeden van ademhalings- en relaxatietherapie, zachte bewegingsoefeningen en technieken uit mindfulness. Al gauw ga je voelen dat je zowel in je lichaam als hoofd meer rust ervaart. Zo ben je in het bezit zijn van een leidraad, om op elk moment na de training, je rust te vinden én te bewaren. Dit is precies wat deelnemers aan deze cursus zelf ervaren.  

 

Wat ik geleerd heb kan ik overal meenemen en op elk moment toepassen. Deze cursus is een aanrader voor iedereen op zoek naar rust. De kleine groep is zeker een meerwaarde. Greet

Max 8p voor een persoonlijke begeleiding in cosy (goed verluchte) relaxatiestudio. 

Wekelijkse les : 12/9 – 21/11 (behalve schoolvak) 

 Voorzie makkelijke kledij

Bevestiging van je inschrijving volgt in je mailbox (check Spam) 

Particulier € 279 – Business tarief : € 319 excl btw

DatumTijdstipPrijsLocatie
12/09 - 21/1119:45 - 21:00€279.00EVIEVE Lummen


Inschrijven

Tickets

€279.00

Registration Information

Booking Summary

1
x Standaardticket
€279.00
Totaal
€279.00
<< Terug naar de vorige pagina
Scroll naar boven

Welkom bij Evieve

het Therapie platform
van praktijk Adamas