De grote zoeker

Je voelt je niet echt thuis en op je gemak in deze vaak hectische & turbulente maatschappij. Je ervaart je dan ook vaak onbegrepen en soms niet gehoord. Het lijkt alsof je weinig verbinding hebt met de huidige prestatiegerichte samenleving. Je hebt het moeilijk met de dagelijkse drukte & chaos die voor jou niet echt hoeft. 

Kennis is voor jou wel belangrijk, toch ervaar je een groot gemis aan een voor jou belangrijk puzzelstukje om je gelukkiger te voelen. Het heen en weer geslinger tussen ‘voelen’ en ‘kennis’ speelt je parten. Er duikt twijfel op of je wel degelijk een beroep mag doen op de voor jou belangrijke gevoelswereld. Je hebt het moeilijk als anderen je in een spreekwoordelijke hokje plaatsen of gaan bepalen wat goed voor jou zou zijn. Je voelt je wat anders dan de meeste medemensen maar je weet niet echt of dit wel zo mag en kan zijn. Ben jij werkelijk dan zo vreemd of is de maatschappij eerder vervreemd ? 

Soms is het echte chaos in je hoofd en ontstaan er vragen zoals Wie ben ik echt – wat wil ik – waar wil ik naar toe – waar hoor en voel ik me thuis. Onbewust blijf je antwoord zoeken op deze vragen. Geheel terecht trouwens. 

In ons individueel coachingstraject voor persoonlijke ontwikkeling ga je je denken en houding beter begrijpen en aldus meer op je gemak in het leven staan. We nemen je mee op je mooiste ‘innerlijke reis’. Er komen antwoorden op je zoektocht, je krijgt handvaten en ankers als houvast. Er komt meer rust in je hoofd en je krijgt toegang tot een leefwereld waarin jij je merkelijk meer thuis voelt. We helpen je om de beste versie van jezelf neer te zetten. Benut jouw volle potentieel en leef vastberaden en betekenisvol. Het zoeken kan stoppen, je bent nu eindelijk waar je hoort te zijn, ‘thuis’ bij jezelf.

Scroll naar top