Emotionele healing

Je wordt plots ‘overvallen’ door een emotie. Uit het niks kan je beginnen te huilen, soms zelfs heftig en langdurig. Je wordt kwaad bij het minste verkeerd woord of handeling van de ander. Maar ook als je rustig bent kan je, vaak tot je eigen verbazing, in woede uitbarsten. Je hebt nadien spijt van je ongecontroleerde reactie en je kan bang worden van je eigen emoties. 

Je voelt je om een niet bekende reden verdrietig, boos, zwaarmoedig, mistroostig, niet gehoord of niet gezien. De emotie beneemt je hele zijn op dat moment. Het overheerst je functioneren en je weet niet altijd hoe je hier best mee omgaat en waar dit vandaan komt. Zelfs in momenten van ogenschijnlijk betere stabiliteit kan er, zonder voor jou enige aanwijziging, verdriet of boosheid de kop op steken. Omdat je niet altijd de juiste uitlaatklep kent en niet het gewenste aanspreekpunt hebt ontstaan er klachten in nek, rug, schouders, maag….
Er ontstaan op fysiek vlak ongemakken en blokkades in je lichaam en je kan spierpijn ervaren. Je zou je emoties liever beter willen begrijpen maar je vindt het moeilijk om hierover te praten. Je durft je te schamen en je slikt als het ware de emotie opnieuw in, in plaats van ze ruimte te geven. Het is tijd om je emoties healing te schenken.

Ons Evieve healingstraject zal je merkelijk meer in balans brengen dankzij  ondermeer lichaamswerk. Je zal dit als bijzonder helend verwelkomen. We brengen je bij de oorzaken van je emoties en we leren je hoe je hier op een voor jou veilige en meer gecontroleerde manier voortaan kan mee omgaan. We laten je begrijpen hoe je emoties ontstaan, waar ze hun oorsprong vinden gedurende jouw levensloop of welke situaties in jouw leven tot deze emoties hebben bijgedragen. We leren je welke technieken je kan toepassen zodat je ze kan transformeren van zijnde ‘belastend’ naar meer ‘helende invloeden’ op jouw lichaam en geest. We bieden je handvaten en ankers om in heftige turbulente periodes je evenwicht alsnog te bewaren. Begrip, ruimte, vrij van oordeel en healing zijn sleutelpunten in jouw traject. 

Scroll naar top