Depressie

Depressieve neigingen zijn je bekend. Je houdt liever afstand van anderen en je gaat de contacten beperken. Er (over) heerst een deprimerende gemoedstoestand waar je maar moeilijk onderuit komt. Maar ook uit het niets kan je je kort herboren voelen, helaas is dit vaak slechts tijdelijk. Zelfs de meest eenvoudige huishoudelijke taken of boodschappen zal je eerder als zwaar zijnde ervaren. Opbeurende commentaar en ondersteuning van de medemensen rondom jou lijken niet echt tot je door te dringen. Het voelt wat onwezenlijk en je bent eerder toeschouwer van het gebeuren dan deelnemer. Het is erg moeilijk om je nog geïnteresseerd te voelen.

Je mist de helderheid om de schoonheid en de zin van het leven te bevatten. Elke dag is een copie van de andere dag. Je gevoelswereld wordt ‘vlak’. Emoties ebben droog. Het ontbreekt je aan de kracht om uit je depressie op te staan. Je hebt het gevoel te worden geleefd ipv te leven. In de meeste gevallen wordt een klassieke behandeling met anti-depressiva om oa het serotonine niveau op te krikken opgestart onder medisch toezicht.

Hoe sterk is jouw verlangen om definitief je depressie achter jou te laten ? Vandaag kan een belangrijk ommekeer worden in je gezondheid!

In ons Evieve traject gaan we ivm depressie en depressieve neigingen  coachen via een holistische benadering. Lichaamswerk zal voor jou een belangrijke helende ondersteunende factor worden. We vinden het immers belangrijk dat je begrijpt hoe je in deze situatie bent terecht gekomen. Evieve reikt je de broodnodige healing én tijd om je leven op orde te zetten. Zowel pyschisch als fysiek krijg je een gefundeerde onderbouw waarmee je opnieuw vooruit kan kijken. Anders, ruimer, met meer inzicht en vertrouwen. Je wordt mentaal sterker waardoor je gebeurtenissen met een sterke impact op jouw lichaam beter kan dragen. We sterken je innerlijke kracht aan zodat jij jouw leven opnieuw richting en doelen ga toekennnen.

Scroll naar top